Reduced price! Η κορυφαία ελληνική μαγειρική

Η κορυφαία ελληνική μαγειρική

978-960-417-122-4

Add to wishlist

More info

Η κορυφαία ελληνική μαγειρική


Συγγραφέας: Σκούρας Θανάσης
Εκδόσεις: Εμπειρία Εκδοτική
Έτος τρέχουσας έκδοσης: 2005
ISBN: 978-960-417-122-4
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 29χ22
Σελίδες: 287


Περιγραφή
Ένα βιβλίο μαγειρικής με συνταγές ελληνικής κουζίνας αποτελεί ταυτόχρονα και δείγμα πολιτισμού της χώρας μας. Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται ελληνικές παραδοσιακές συνταγές απ’ όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας, θέλοντας να σας παρουσιάσω ένα ελάχιστο μέρος της μεγάλης πολιτισμικής μας κουλτούρας και της ελληνικής γαστρονομίας. Το βιβλίο περιέχει: -Σαλάτες -Μεζέδες -Πίτες -Ζυμαρικά, Ρύζι -Λαδερά -Σούπες -Ψάρια, θαλασσινά -Πουλερικά, κυνήγι -Κιμάδες -Κρέατα -Επιδόρπια -Βασικές παρασκευές

30 other products in the same category: